Resi Penders Counseling & Business Support
 
         

Over mij

Mijn naam is Resi Penders (1960). Ik ben geboren en getogen in Geleen, Limburg. Vanaf 2007 was ik woonachtig in Riethoven, gemeente Bergeijk, in de prachtige Brabantse Kempen.
Vanaf augustus 2013 ben ik weer teruggekeerd naar Limburg en woon in Schinnen (Centraal Zuid - Limburg).

Mijn passie is de ander – individu of organisatie – helpen zichzelf te ontwikkelen en zo het beste uit zichzelf te halen.

In mijn visie reageert alles op elkaar en is er sprake van micro-macro: “zo in het klein, zo ook in het groot”. Een individu maakt deel uit van een organisatie. Ik ga dan ook uit van systeemdenken. Een verandering in het individu heeft een verandering in de organisatie tot gevolg. Een verandering in de organisatie maakt dat het individu anders gaat functioneren. Mijn grote uitdaging is om individu en organisatie hiervan bewust te maken en samen te onderzoeken hoe dit voor uw bedrijf of uw persoon werkt.

Bij alles wat ik doe gaat mijn interesse en belangstelling uit naar het individu: de persoon binnen de organisatie en/of in zijn sociale omgeving. In verwondering en met bewondering kijk ik naar de creatie ‘mens’. Dit wil ik zien als de basis van al mijn handelen.

Resi Penders

Opleiding o.a. bij:

Sonnevelt Opleidingen Academie Integrale Menswetenschappen
Webdesign: Thijs van Bree