Resi Penders Counseling & Business Support
 
         

Personal Coach: sparringpartner bij ontwikkeling in werk en privé

Ben je tevreden met het leven dat je leidt? Is je leventje keurig in orde, geen (acute) problemen?  Of ervaar je onderhuids iets anders?
Heb je het idee dat je er niet alles uithaalt, of ben je van mening dat het nog beter zou kunnen?

Het kan voorkomen dat je telkens tegen de zelfde knelpunten aanloopt. In je werk of thuis of bij vrienden; niet ernstig genoeg om er een drama van de maken maar toch vervelend en belemmerend. Je hebt behoefte aan een luisterend oor, iemand die even een ander licht op een situatie kan werpen, je de spiegel voorhoudt. Dan ben je op zoek naar een personal coach.

In een gesprek(kenreeks) waar het helemaal om jou draait, krijg je de ruimte om te zijn! Het kan een enkel gesprek zijn, maar het is ook mogelijk om een traject te doorlopen.

 

Professional Organizer

Het komt wel eens voor dat je even het overzicht kwijt bent over je leven, je werk. “Ik krijg mijn werk niet af, terwijl dat wel zou moeten kunnen, wat doe ik verkeerd?” “Ik neem me steeds voor van alles te doen en kom tot niets?”

Door veranderde omstandigheden kan een slepende kwestie op dat gebied in een keer een probleem worden. Als professional organizer geef ik praktisch advies en concrete hulp bij het efficiënt indelen van tijd, het inrichten van de (thuis)administratie en het optimaal benutten van energie. Samen gaan we aan de slag met het ordenen van de administratie, het huishouden of het indelen van je tijd/het stellen van prioriteiten etc.

Webdesign: Thijs van Bree